11.06.2007 г., 14:33 ч.

Когато те няма 

  Поезия
593 0 0
 

Когато те няма

            На Ева



За сълзите, които ми спестяваше,

за твоите добри ръце

с познати, меки очертания,

за всеки жест, със който ми помагаше

по-лесно да те разбера,

за твоя поглед -

не, не мога да съм съдница!

Аз пристрастена ще съм в този спор -

дали - защото много ме обичаш ти,

или - защото нося те във мен!

Аз мога само да съм искрена -

когато ти благодаря!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??