24.09.2007 г., 20:31 ч.

Когато те няма 

  Поезия
681 0 0
Какво още ще ми вземеш?
И ако не вярвам в теб, ще можеш ли?
Как ще ми докажеш, че си истински?
Че дишаш,
че чувстваш... и живееш?
Понякога надеждата умира първа.

© Моя Милост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??