Когато те срещна
Когато те срещна
ще имам цяла душа-
сега е една половина.
Когато те срещна,
ще бъда само добра
дори и във лоша година.
Когато те срещна
ще поискам да прегърнем света,
да дадем на гладния хляб,
на ранената птица–криле
и радост в очите на всяко дете.
Когато те срещна, ще знаеш,
че не съм дяволита хитруша-
позволи ми във твоето-мое сърце
като намерено малко дете да се сгуша.
© Даша Всички права запазени