Dec 24, 2006, 8:34 AM

Когато те срещна 

  Poetry
822 0 11

Когато те срещна

 

Когато те срещна

ще имам цяла душа-

сега е една половина.

Когато те срещна,

ще бъда само добра
дори и във лоша година.

Когато те срещна

ще поискам да прегърнем света,

да дадем на гладния хляб,

на ранената птица–криле

и радост в очите на всяко дете.

Когато те срещна, ще знаеш,

че не съм дяволита хитруша-

позволи ми във твоето-мое сърце

като намерено малко дете да се сгуша.

© Даша All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??