21.11.2012 г., 23:44 ч.

Когато те видях 

  Поезия » Любовна
1751 0 7

Когато те видях, около тебе беше синьо.

Разпръскваше го ти, с очите си.

Потъвах, давех се във тях.

И в синева превърна дните ми.

 

Когато те видях, около тебе беше нежност.

Раздаваше я бавно със ръцете си.

Обгръщаше ме топла безметежност.

И нея аз прибрах в сърцето си.

 

Когато те видях, около тебе бе любов.

Изливаше я като вино, от съдове бездънни.

Напи ме с него, подчини ме.

И нощите ми станаха безсънни.

 

Когато те видах...

Когато ТИ пред мен застана да те видя.

Нали искаше това? Да бъда твоята любима!

Да те обичам аз, от тук до края на света!

Успя, спечели ме! Твоя съм! Сега люби ме!

© Калина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Дария!
  • Любовта е основата на живота и е хубаво когато я възпяват. А ти си го постигнала прекрасно!
  • Прекрасна, бездънна любов!
    Чудесно написано!
    Поздрав!
  • Благодаря Светла! Радвам се, че ти хареса!
  • Като нежно обяснение в любов!!Докосващо.. Поздрави!!
  • Благодаря, Дона!
  • Изключителен финал на стиха Ви!Поздрави!
Предложения
: ??:??