20.03.2005 г., 8:14 ч.

Когато ти си тръгна 

  Поезия
1628 0 2
Когато ти си тръгна
сърцето ме заболя,
ти без жалост го изтръгна
и потъна тихо в нощта.

И загуби смисъл живота.
Как да живея сама,
как да забравя колко
щастлива бях досега?

Аз дори не знаех, че ще тръгнеш,
не знаех, че е последната ни вечер.
Искам силно да те прегърна,
но сега е късно вече.

© Силвия Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??