13.08.2008 г., 7:27 ч.

Когато тръгнеш си 

  Поезия » Любовна
567 0 3

Когато тръгнеш си, ме напиши
със стъпките си във тревата;
на езерото в тихите води
измий илюзиите на душата.

И с вятъра ме разпръсни,
да скитам по следите твои;
звездите да ме милват с твоите очи,
да ми шептят, че нямам свои.

Когато тръгнеш си, напред върви -
без теб не ще съм вече цяла.
В огнище огън нивга не гори,
когато няма той кого да сгрява.

© Ирена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??