23.08.2016 г., 16:35 ч.

Когато в тишината ме обичаш 

  Поезия » Еротична
611 1 3

КОГАТО В ТИШИНАТА МЕ ОБИЧАШ 


Р. Чакърова

 

Върни се, обич. Липсваш ми в леглото
с нагарчащо-бодливата си нежност,
та чак боли... А може би защото
забито трънче има от копнежи...
Така усещането никога не спира,
така се чувствам истинска и будна -
когато с пръсти болката намираш
и я превръщаш лесно в малко чудо,
когато с устни гониш самотата,
а думите са някак си излишни...
Когато любиш като мъж жената...
Когато в тишината ме обичаш...

 

Лондон 22/08/2015'  13:48 
North Greenwich

 

 

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??