8.12.2011 г., 15:52 ч.

Когато всъщност... 

  Поезия » Любовна
664 1 1

Когато се смея,

когато тъжа,

когато говоря,

когато мълча,

когато си лягам,

когато не спя,

когато съм с хора,

когато - сама,

когато пристъпвам,

когато стоя,

когато заплача,

когато градя,

когато съм смела,

когато не смея,

когато умирам,

когато живея,

когато се случва,

когато не става,

когато е днес,

когато - тогава,

когато е обич,

когато боли -

ТИ СИ ДО МЕН!

 

                       ... а всъщност НЕ СИ!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми Пете!Поздрав!
Предложения
: ??:??