18.02.2009 г., 8:54 ч.

Когато замина 

  Поезия » Друга
437 0 0

Ще изтрия всички спомени,

които насълзяват очите ми,

ще  те залича от сърцето си

завинаги, когато замина.

 

Окончателно всичко ще свърши,

без връщане назад,

вече дори с тебе приключвам

и с любовта.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??