15.05.2024 г., 8:56 ч.

Кой? 

  Поезия » Хумористична
169 1 0

На пътя ти пари прибират,

че си направил ляв завой.

Не отговорите напират-

въпросът риторичен:,,Кой?".

 

Агитки дразнят се редовно,

достигат до юмручен бой.

Нас ни вълнува безусловно

въпросът риторичен,,Кой?".

 

В Сената кашата е пълна-

днес чужд си, утре-свой.

Като дебати ни погълна

въпросът риторичен:,,Кой?".

 

Бързо май се разширява

дупката в озоновия слой.

Не катастрофа ни сплотява-

въпросът риторичен:,,Кой".

 

В живота караш го през къра-

коли, мадами, як запой.

Щастлив си, нямаш го кахъра-

въпросът риторичен:,,Кой?".

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??