19.09.2023 г., 14:19 ч.

Кой е... 

  Поезия
155 0 0

„Кой е, майче, за 
презрение достоен?“ - 
„Чеде, свише ще 

 

решат и ще го - по̀ от
теб достойно - възмездят."
 

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??