Кой е казал...
Кой е казал, че животът е гаден?
Кой е казал, че съществува само болка?
Знам, това не е така
и по-щастлива съм сега сама!
Защо да съм нещастна, не разбирам?
Защо да плача всеки миг?
Защо ли нервите си тровим,
след като животът е велик!
Знам, не съм сама, защото виждам чудеса.
Виждам ангели насън и съм спокойна!
Всяка вечер следя небето и мечтая с звездите,
а сутрин радвам се на всеки изгрев и мечтите!
Вярвам, че има защо да живея.
Вярвам, защото зная за какво мечтая.
Кой е казал, че без него не мога,
сега съм щастлива, сега съм свободна!
И изгревът дори е по-различен,
и мечтите ми са по-велики.
Кой е казал, че ще съм самотна?
Знам коя съм и зная, че съм силна!
Вече не плача, вече не страдам,
за обич не моля и на колене не падам.
Силна съм, зная,
и да живея мечтая!
Анна Хубенова Соколова - 07.04.2011
© Мим Миме Всички права запазени