7 abr 2011, 20:48

Кой е казал... 

  Poesía
607 0 1

Кой е казал...


Кой е казал, че животът е гаден?

Кой е казал, че съществува само болка?

Знам, това не е така

и по-щастлива съм сега сама!


Защо да съм нещастна, не разбирам?

Защо да плача всеки миг?

Защо ли нервите си тровим,

след като животът е велик!


Знам, не съм сама, защото виждам чудеса.

Виждам ангели насън и съм спокойна!

Всяка вечер следя небето и мечтая с звездите,

а сутрин радвам се на всеки изгрев и мечтите!


Вярвам, че има защо да живея.

Вярвам, защото зная за какво мечтая.

Кой е казал, че без него не мога,

сега съм щастлива, сега съм свободна!


И изгревът дори е по-различен,

и мечтите ми са по-велики.

Кой е казал, че ще съм самотна?

Знам коя съм и зная, че съм силна!


Вече не плача, вече не страдам,

за обич не моля и на колене не падам.

Силна съм, зная,

и да живея мечтая!


Анна Хубенова Соколова - 07.04.2011




© Мим Миме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??