23.05.2012 г., 13:32 ч.

Кой е виновен 

  Поезия » Любовна
513 0 2

     

Все пак ми е мъчно,

чатът някак ни сближи.

От снимка ти ме гледа,

думи ласкави реди…

 

Нетът илюзия създава,

гради несбъднати мечти.

Но реалността отново

бърза да ги разруши.

 

Кой е виновен за това,

съдбата ли така решава.

Е, в живота е така,

някой да те натъжава…

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??