21.12.2010 г., 14:22 ч.

Кой ще застане? 

  Поезия » Друга
449 0 1

Текст за песен

 

Куплет:

 

Кой ще застане

за Истината?

Кой ще развее

Твоите знамена?

Кой ще извика?

Кой ще извика –

има Свобода във Теб!

 

Преход:

 

Ти ми даде надежда –

Мечът на Словото

е в ръцете ми.

Ти ми даде надежда –

смелост си излял

в сърцето ми.

 

Припев:

 

Аз ще живея за Теб.

Аз ще живея за Теб.

И ще воювам със Теб.

И ще воювам със Теб.

Ще побеждавам чрез Теб -

ще бъда наследник

на Твоето царство.

 

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "И ще воювам със Теб"..Песента ми хареса,но мисля,че за Истината не е нужно да се воюва!Войните са разрушение,а Истината никога не може да бъде разрушена!Тя ще съществува,независимо дали някои я приемат,виждат и разбират!
Предложения
: ??:??