16.10.2007 г., 10:41 ч.

Кой съм аз 

  Поезия
1224 0 39


Сега ме знаеш кой съм. И какво съм правил.
За пример, през живота си, не бях.
Във Бога вярвам. И рогатия прегръщах,
като светец и грешник аз живях.


Красиво да омайвам аз го мога,
но мога и развратно да върлувам.
Понякога съм хрисим, но гори ме огън
и с него аз изгарям и бушувам.


Познаваш ме и можеш да избираш.
Помни обаче, няма връщане назад.
Прекрачиш ли ме, аз съм вечен.
С любов и страст се храни моя глад.

© Христо Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??