Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Който любовта презира –
той, дори не подозира,
как приготвя си секира.
Който любовта отбягва –
няма да я има,
когато му трябва.
Това, също
е приготвена брадва.
Който крие любовта от хора
и се срамува,
криейки се в двора –
също чака сам топора.
И накрая –
за когото любовта е “пишка”,
навирена здраво,
като войнишка на каишка
и него го чака изненада...
- Каква?
- Топоришка!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени