Nov 29, 2006, 7:33 PM  

Който 

  Poetry
445 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Който любовта презира 

той, дори не подозира,

как приготвя си секира.

 

Който любовта отбягва

няма да я има,

когато му трябва.


Това, също

е приготвена брадва.

 

Който крие любовта от хора

и се срамува,

криейки се в двора –

също чака сам топора.

 

И накрая 

за когото любовта е “пишка”,

навирена здраво,

като войнишка на каишка

и него го чака изненада...


- Каква?


- Топоришка!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??