9.11.2010 г., 10:38 ч.

Който пее, зло не мисли 

  Поезия » Друга
1638 0 13

Когато си най-тъжен, като есен,

и нещо много те гнети,

и да не ти се пее, пей си песен,

и мъката ще се стопи.

Изпитана терапия това е,

тествана за кой ли път,

от личен опит, то се знае,

изпитах го на собствения гръб.

- Който пее, зло не мисли -

е казал родният поет.

Пей, когато си подтиснат,

и всичко ще ти е наред!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??