Не студ и сняг през февруари,
мирише ми на пролет много
и топъл въздух се отваря,
на зимата ще кажа сбогом.
Ще кажа, но ако се върне,
пак ще заспя под снеговете,
докато пролет ме прегърне
и в цветни пъпки ми засвети.
© Милена Френкева Всички права запазени
Благодаря, Скитнице! Пролетта ни прави нови и разцъфнали от свежи емоции
Благодаря, Дари! Обичам зеленото във всичките му нюанси