31.08.2007 г., 18:03 ч.

Кокиче (за малки и пораснали) 

  Поезия » За деца
7686 1 13

                                                         Кокиче свенливо,
                                                         в снега си се скрило,
                                                         под топла завивка,
                                                         ми пращаш усмивка.

                                                         Ти пролет вещаеш
                                                          и слънце мечтаеш,
                                                          но стане ли топличко,
                                                          отиваш си кротичко.

© Анна Станоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??