Aug 31, 2007, 6:03 PM

Кокиче (за малки и пораснали) 

  Poetry » For kids
7685 1 13

                                                         Кокиче свенливо,
                                                         в снега си се скрило,
                                                         под топла завивка,
                                                         ми пращаш усмивка.

                                                         Ти пролет вещаеш
                                                          и слънце мечтаеш,
                                                          но стане ли топличко,
                                                          отиваш си кротичко.

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??