8.12.2011 г., 21:29 ч.

Коледа 

  Поезия » За деца
561 0 5

                                                 Коледа дойде отново,

                                                 украсата ще наредим наново.

                                                 Ще запеем коледни песни

                                                 с гласчетата ни те чудесни!

 

                                                 Подаръците ще намерим

                                                 и от радост ще треперим,

                                                 подаръкът, какъв е той

                                                 и колко е на брой!

 

                                                 Голяма веселба ще падне

                                                 и истината ще съвпадне,

                                                 че на Коледа радост ще има,

                                                 както и през цялата година!

 

© Йоана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??