Коледа дойде отново,
украсата ще наредим наново.
Ще запеем коледни песни
с гласчетата ни те чудесни!
Подаръците ще намерим
и от радост ще треперим,
подаръкът, какъв е той
и колко е на брой!
Голяма веселба ще падне
и истината ще съвпадне,
че на Коледа радост ще има,
както и през цялата година!
© Йоана Георгиева Todos los derechos reservados