14.12.2007 г., 22:51 ч.

Koледа дойде 

  Поезия
594 0 2

Коледа, Коледа дойде,
да стиснем в този ден ръце...
да погалим нежния звън,
да посрещнем приказния сън!

Щастливи да бъдем докрай,
да празнуваме чак до май,
да спрем да плачем и тъжим,
нека щастие и радост днес си подарим!

Коледа дойде, Коледата си замина,
но споменът за нея ще ме топли догодина,
ако няма с кой да украся коледната елха,
ако няма с кой да споделя дъха на Коледа!

На коледния ден,
нека честни сме съвсем!

           Весели празници на всички!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??