15.12.2010 г., 17:16 ч.

Коледна елха 

  Поезия
461 0 0

Чакам те
вече аз,
Коледа, ела!
Елхата украсих,
грее звезда,
със скрежец посипах,
грилянди поставих,
с играчки украсих,
лампички  ще светят вече!!
Коледа чакам аз!
Коледа е празник у дома,
щастливи нека бъдат 
всички хора по света!
Радост да бушува 
в нашите сърца,
веселие и усмивка 
да грее на нашите лица!
Всички да се веселим,
да забравим мъка и тъга 
и да бъдем с усмихнати лица!
Чакам те, Коледа, ела!

© Пенка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??