Във дядо Коледа и дядо Мраз
вярвах всеки ден и всеки час.
Но нямало ги и сега
сърцето ми изпълнено е със тъга.
Горката аз, горката аз,
вярвах в дядо Коледа и дядо Мраз!
Но жалко, нямало ги тях,
съвсем излъгана аз бях.
© Даниела Всички права запазени