25.12.2007 г., 12:11 ч.

Коледна магия 

  Поезия » Пейзажна
937 0 2
Коледният звън в главата ми вече отеква
и мрачното ми настроение изведнъж секва.
Всички сме щастливи, забързани вървим,
търсим най-хубавия подарък да дарим.

Навсякъде блещукат искрени усмивки,
звездите са сред нас, толкова са ниски.
Светещи лампички ни поздравяват,
за Христовото рождение гръмко ни оповестяват.

Животът ни подканва по-сърдечни да сме ние
и нашата чистота злото да не може да надвие.
Нека всички бъдем по-щастливи и добри,
за да може Дядо коледа с най-чудесния дар да ни благослови!

© Дея Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??