24.12.2009 г., 10:44 ч.

Коледна прищявка 

  Поезия » Хумористична
724 0 0

Коледна прищявка

(прасчо е велик)

 

Живот ли е да го опишеш, 

прекрасен, като свински шол. 

 

Дори да го отричаш, 

мирише на сопол. 

 

Напъваш се да се измъкнеш

от миризливата среда. 

 

Освен да се наакаш, 

друго няма да стане, 

к'во е срамота?

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??