Коледна прищявка
(прасчо е велик)
Живот ли е да го опишеш,
прекрасен, като свински шол.
Дори да го отричаш,
мирише на сопол.
Напъваш се да се измъкнеш
от миризливата среда.
Освен да се наакаш,
друго няма да стане,
к'во е срамота?
© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.