Запълвам в бяло тихите ни вечери
с къдрици щастие и коледни съзвездия.
Завързвам лунна нишка до сърцето ти
и осветявам пътищата в цветност.
И будя утрото с усмихнати надежди
с две зайчета лудуващи в очите.
И като фея те орисвам с нежност
и чудна слънчева магия.
© Дочка Г Всички права запазени
Радвам се за нашето запознанство и приятелство!
.Ели