24.12.2009 г., 10:47 ч.

Коледно 

  Поезия
542 0 1

 Когато стрелките се слеят в една,
  когато се леят пенливи вина,
  летят SМS-и с пожелания добри,
  тогава ми липсваш точно Ти.


  Къде си, не зная, да питам - не мога,
  в душата ми се борят любов и тревога,
  но в едно съм сигурна в този час,
  че никога няма да има Коледа за нас.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Казват че на коледа стават чудеса, не губи надежда! ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
Предложения
: ??:??