29.12.2014 г., 10:28 ч.

Коледно 

  Поезия » Друга
567 0 1

врата
полуотворена
цвете 

орхидея
усмивка
сърце 

венец
елха
коледно настроение
радост 
любов
усамотение
стих 

суровост
Ти и аз в този свят
един живот

мигновение



© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??