Ще се смиря във Коледната нощ,
преглътнала обиди, унижения…
И звездният небесен кош
ще бъде дар за моето смирение…
Ще бъде пълен, Боже, знам…
С любов и вяра, и надежда...
Които Ти си вложил сам…
В душата ми... със много светлина и нежност…
Ще съм богата, колкото самия свят…
Защото Рождество е във душата…
Защото истински богат
човек единствено е...
в любовта ти…
© Нина Сименова Всички права запазени