Идваме във този дом
с Божия благословия.
На стопаните – поклон
и щастлива орисия.
И от малък до голям
да сте здрави и честити,
а сърцата – Божи храм
да туптят с любов в гърдите.
Благоденствие, късмет
и успехи да роите,
така както са безчет
и блестят в елмаз звездите.
Като пръстите петтях
да живеете сговорно
и със вяра и без страх
всичко да ви е наспорно.
Родът ви да пребъде –
добро семе на Земята.
Туй всичко да ви бъде
с благослов от Небесата!
© Ангелина Михайлова Всички права запазени