25.12.2006 г., 16:51 ч.

Коледно пожелание (за всички 

  Поезия
6411 0 34

          

 

 

            В този ден – и свят, и чудотворен,

            преливащ от добро и обич нежна,

            желая ти с късмет да си споходен,

            и винаги прегърнал си надежда...

 

© Златка Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??