25 дек. 2006 г., 16:51

Коледно пожелание (за всички 

  Поэзия
6410 0 34

          

 

 

            В този ден – и свят, и чудотворен,

            преливащ от добро и обич нежна,

            желая ти с късмет да си споходен,

            и винаги прегърнал си надежда...

 

© Златка Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??