25.12.2012 г., 15:43 ч.

Коледно признание 

  Поезия » Любовна
758 0 10

 

 

КОЛЕДНО ПРИЗНАНИЕ

 

Наближава Бъдни вечер, наближава Рождество.
Любовта ми се възражда с нова сила,
но ти си мойто тържество, а не Христос,
когото в мене си вселила.

 

 

 

Честито Рождество и весели празници, любов и светлина, приятели и не съвсем!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??