21.12.2023 г., 10:59 ч.

Коледно щастие 

  Поезия » За деца
195 1 17

Идва Коледа, пристига,
празникът на добротата.
Дядо Коледа пак има
изненади за децата.

За послушните са, знам,
ама бях такъв, да кажа.
Само малко ме е срам,
но не питай тате, мама...

Той обаче ще прости
мъничките ми белички,
защото в тези светли дни
носи щастие за всички.

 

19.12.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??