10.08.2012 г., 11:02 ч.

Колко? 

  Поезия » Друга
652 0 2

Колко празни лета съм имал навярно,
и ти - редом до мене...
Главата свела и леко, коварно
търсиш стари проблеми...

Колко мили съм минал,
сам и отчаян, крещящ и често сломен,
аз не помня душата къде си оставих,
но когато се върнах, тя не беше във мен...

© Щилияна Бахчеванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??