30.06.2017 г., 17:35 ч.

Колко бързо минава живота ни 

  Поезия » Философска
713 2 3

Колко бързо минава живота ни...

Утре – след днес,

година – след друга

и като, че ли не усещаме,

че нещо не стига и си отива..

Какво ни остава...

да се научим да чувстваме,

да разделяме доброто от злото

и винаги да си прощаваме – като другите...

Иначе нещо няма да стига

и ще си отива...

Колко бързо минава животът ни!

 

 

© Кати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??