18.01.2022 г., 14:04 ч.

Колко често 

  Поезия » Любовна
272 0 0

     

      Колко често

 

Колко често аз сънувам

облаци в нощта,

колко често с тях пътувам

дълго по света.

 

Може би ще те открия,

вярвам във това,

няма как от теб да скрия

моята мечта.

 

Тя е нежна и красива –

изгрев цветен, ден!

Сякаш слънцето успява

да е вечно с мен.

 

Щастие ми обещава,

вярност и сърце

и усмивка, озарила

твоето лице.

 

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??