22.02.2007 г., 9:17 ч.

Колко е хубав животът... 

  Поезия
773 0 3

Колко е красиво, когато
след горещото лято
пожълтеят листата
и окапят по земята!

Колко е хубаво след бялата зима,
заедно със своята любима
да берете розови цветчета
от цъфналите, ухаещи дръвчета.

И кой казва, че света не бил красив,
че бил пуст, мрачен и сив?
А всичката тази пъстрота,
а малките, незабележими неща?

Как искам да живея сто години още,
Да се радвам на звездните нощи,
утрото да посрещам с усмивка,
ах... каква съм щастливка,

че в този свят живея,
радвам се и се смея,
пък за лошите неща
ще мисля друг път...
не сега!

© Насето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??