12.09.2012 г., 15:00 ч.

Колко ли пъти 

  Поезия » Любовна
795 0 0

Колко ли пъти

 

Колко ли пъти,
пред теб коленичил,
признавах какво си за мен?
Колко ли пъти
съм ти се вричал,
от любов и от страст заслепен?
Колко ли пъти
съм те сравнявал
с Богинята на любовта?
Колко ли пъти
аз съм ти казвал
"Най-красива си ти на света!"?

 

Пак ще го правя
и не ще ми омръзне,
защото единствено с теб
животът красив е
и обичта ми ме кара
да крача с усмивка напред!



© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??