5.07.2008 г., 8:40 ч.

Колко много сизифовци... 

  Поезия » Философска
683 0 1
 

Колко много сизифовци

има по нашата планета,

която за всемира е само комета.

 

Всеки е прегърнал

своя камък

и той е неговият житейски пламък.

 

Ако всеки успее

от своя камък да се отърве

и във Всемира го запрати,

 

в какви ли нови светове

Всевишният в замяна

ще ни изпрати?!...

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??