Обичам те, любими!
Всичко ще направя аз за теб!
На край света ще ида, само да съм с теб.
Любовта ти непоклатима ми дава сила.
С теб съм истински щастлива.
И сладостта е най-голяма щом сме ние двама.
Не се съмнявай никога в това,
че гордо до теб винаги ще вървя с гордо вдигната глава.
Вярвай ми и знай, че ще бъде с теб до край.
Ръката твоя силно ще държа.
Никога няма да те подведа.
Заедно ще продължим и във всичко ще победим.
Авторско право: Тони Йонова
© Toni Yonova Всички права запазени