14.04.2009 г., 10:36 ч.

Колко много те обичам само, знаеш ли? 

  Поезия » Любовна
9560 0 1

Колко много те обичам само, знаеш ли?
Колко обич в мен за тебе има?
Безкрайно много, безкрайно силна ми е обичта.
Само мисълта, че може някога да съм сама, 
без теб, умирам жива и сълзите ми потичат.
Колко много те обичам, само колко много...
Най-прекрасният си ти, 
най-милият, единствен и неповторим си ти за мен.
Не искам никога да си отиваш,
не искам никога да съм сама, 
не искам самота да ми оставяш.
Колко много те обичам, само колко много...
Не намирам думи да ти кажа...
Думите са само на уста...
Ала сърцето, то не лъже, за менe ти си всичко,
за мене ти си Любовта...
Сълзи потичат по лицето, мислейки си, 
че някога ще ме оставиш, 
че с друга ще ме замениш...
Не, не мога и да си представя...
Колко много те обичам, боже, колко много...
ти си целият ми свят...
Ти си ми най-ценното богатство...
Без теб аз просто ще умра...
Колко много те обичам, знаеш ли...
безкрайно силна ми е обичта...
Дано за теб aз също съм това...

10.09.2008г.
Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??