23.11.2008 г., 14:27 ч.

Колко струвам?! 

  Поезия » Любовна
503 0 2

Една шепа щастие, една капка любов...

Щастие, в сражения родено,

но по-голямо от Вселената...

И тази малка любов, подарена,

като невинна капчица,

литнала към звездите студени.

Ще я сее словото,

ще я жъне вятърът,

ще я брои пясъкът,

ще я милва Луната...

И в океани солени,

където сълзите ми

радостни пристигат

и бреговете с целувки покриват

ще ти напомня за мене!



© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??