11.06.2017 г., 20:41 ч.  

Конформизъм 

  Поезия
334 0 0

Изтрий го онова писмо,
в което ти се моля
да идваш в моите мечти
до атоми подробен!

Съгласна съм от своя свят
писма като ми пращаш,
да няма име, нито град
по плика ненадраскан.

Размислих, по-добре бъди
все тъй необяснимо
привличащ като миг незрим,
тъй нежен и безимен!

И себе си ще разкрася
и вместо злободневи,
ще ти изпращам със писма
лирически напеви.

Ти говори ми чудеса,
разказвай ми фантазии;
не ще те питам за деня ти,
щом това те дразни.

Аз мога по заобиколен път 
за тебе да науча
онези простички неща, 
които ти се случват.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??